Zašto sada?

U braku smo sada 30 godina; moja ljupka supruga Ellie brzo se približava 50. Ona je privlačna, dotjerana žena. Vrlo stilski. Ona nije oduševljena ljepotica, ali jako ljupka za pogledati. Potrudili smo se izlaziti i pokušavamo održati romantiku živom. Naš seksualni život je puno mirniji nego što je bio, ali još uvijek živ.

Ellie je vrlo pristojna i pristojna i fantastična domaćica. Nedavno je započela novi posao. Činilo se da je to bilo kad su se stvari promijenile. Petak navečer bio nam je uobičajen spoj, ali kući je stigla tek u kasne petke. Rekla mi je da je previše umorna da bi uopće razmišljala o seksu. Konačno mi je dosadilo i zamolio sam je da mi objasni. Čuo sam o poteškoćama pri stjecanju novog posla s naprednijim računalnim programima. Stvarno sam se osjećao loše zbog nje i suosjećao sam i osjećao sam se kao da ju je peta gnjavila.

Sljedećeg petka navečer nije došla kući. Bio sam bjesomučan; Zvao sam uokolo tražeći je. Svi njezini pozivi išli su na govornu poštu. Konačno, oko ponoći, njezina je majka nazvala i rekla da se čula s njom; rekla je da se ne brine, dobro je i spustila je slušalicu. Jedanaest sati ujutro pojavila se u subotu ujutro. Sjedio sam u kuhinji i pio kavu, ona je došla i sjela; Primijetio sam da nije nosila odjeću koju je nosila dok je odlazila na posao. Nisam rekao ni riječ; Čekao sam da progovori.

“Joe, želim otvoren brak.”

“Tko je on? Nema šanse, imamo otvoren brak.”

“Nemaš izbora, Joe.”

“Ne znam tko vam je uvalio to sranje u glavu, ali svi imamo izbora.”

Time sam ustao od stola; Htio sam joj izbaciti govna, pa sam znao da moram izaći. Pa sam spakirao torbu za noć i krenuo prema vratima.

“Joe, što to radiš?”

Izgledala je iskreno zbunjeno.

“Odlazim; rekao sam joj da ću sljedeći tjedan poslati svoje stvari.”

“Ali rekao je”, promucala je.

“Ne znam s kim si dovraga razgovarala, ali mene nema.”

Imamo jezersku kolibu; Otišao sam gore da ostanem. Bilo mi je tamo prilično ugodno; Kupio sam stari motorni autobus i popravio ga. Nisam se čula s Ellie više od šest mjeseci. Jedan od naših starih zajedničkih prijatelja rekao mi je da je viđena sa svojim šefom, koji je još uvijek bio u braku. Očigledno, Ellie je stekla reputaciju svojim raskalašenim odijelima.

Sve sam to ostavio iza sebe i krenuo na cross-country turneju sa svojim motociklom. Nisam bio u kontaktu gotovo šest mjeseci. Povremeno bih čula od Elliene mame ili sestre, a ne da me to zanimalo. Kad sam se vratila, Ellie je nazvala, ali nisam se javila. Otprilike 3 mjeseca nakon toga, Ellie je skočila s najvišeg mosta u tom području. Otišao sam joj na sprovod, ali njezina obitelj i ja bili smo jedini tamo.

Primio sam pismo poštom od nje; nedostajala mu je poštarina pa je trebalo neko vrijeme da dođe do mene. Bila je to glomazna omotnica koja je sadržavala nekoliko zasebnih omotnica. Jedan je bio označen prvo me pročitaj. Počeo sam čitati.

Joe, najdraži moj, ako ovo čitaš, otišao sam. Nisam više mogao podnijeti ono što sam postao. Nikad te nisam prestao voljeti i iskreno sam vjerovao Edwardu kad me uvjeravao da ćeš pristati na otvoren brak. Pritisnuo me i gurnuo od dana kad sam tamo počeo raditi. Govoreći mi koliko sam privlačna i kako me mora imati. Nikada nisam bio podvrgnut takvom laskanju. Tog petka nisam došla kući, konačno sam popustila i dopustila mu da me primi. Mislio sam da će jednostavnim snošajem prestati, ali trajalo je cijelu noć; Nikada nisam osjetio takvu strast. Ne govorim vam ovo da biste se osjećali loše, već kao objašnjenje. Edward me uvjerio da kažem da želim otvoren brak i da nećeš imati izbora. Odjeća koju sam nosila na poslu bila je sva umrljana spermom, pa sam morala stati na putu kući i nabaviti novu.

Nisam mogao vjerovati da sam toliko zeznuo stvari. Nazvao sam Edwarda i rekao mu da ste otišli, nedugo nakon toga došao je i ispričao jezik, ali me sjebao, nekoliko puta uključujući i u dupe, kako bi mi pokazao da me posjeduje. Nakon toga je često svraćao. I jebali smo, nije bilo ljubavi samo jebeno, i ja sam to volio, koristili su me kao kurvu i, kako je rekao, njegovu spermu.

Zatim je počeo dovoditi druge ljude, prvo je to bio jedan, pa tri, pa pet, što je završilo kao cjelonoćna grupna praska. Nikada u životu nisam bio tako ponižen. Nisam mogao vjerovati koliko sam nisko potonuo. Otišao sam do njega da mu kažem da sam završio. Bio je vrlo nježan i pun ljubavi, uvjeravajući me da prisustvujem okupljanju u kući prijatelja. Kad sam stigao, Edward je rekao svom prijatelju Leeu da sam ja počasni gost, zbog čega sam se dobro osjećao. Nakon nekoliko pića zaista sam se osjećao smiješno. Sljedeće čega se sjećam je buđenje s dva dečka; ležeći na prostirci na podu, svi smo bili goli. Lee je ušao u sobu; Pokušao sam ustati, dao mi je hitac u ruku. To me izbacilo.

Sjećam se da su nas dva čudna muškarca odvukla pod tuš i oprala. Činilo se da nemam sposobnost oduprijeti se. Slijedeće ću detaljno opisati, pa ćete razumjeti zašto više nisam ovdje.

Jednom su me očistili i vratili u sobu, ušla su četiri mladića sva gola; bili su mladi, izgledali su kao brucoši. Bio sam gol. Pokušao sam pokriti; Teško sam dobio šamar. Brzo sam shvatio poantu i samo sam se otvorio; naizmjence su me tucali jedan za drugim; učinili su me orgazmom. Zatim su me stavili na koljena, a jedan me je pojebao dok sam drugi bio prisiljen sisati, a zatim su me sve zarotirali, cumirajući mi u ustima i tjerajući me da progutam slinu. Znaš koliko sam prije mrzio to, više nisam mogao dobiti dovoljno. Dakle, sljedeća tri mjeseca, to je bila prilično rutina, dobivao sam svakodnevne injekcije i sjećam se samo dečki koji su me dolazili i odlazili kako god su htjeli. Kad sam neko vrijeme ostala nesmetana, mislila sam na tebe i sve što sam bacila.

Razvio sam loš slučaj akni od lijekova za koje pretpostavljam da su me uzeli iz sobe, a počeli su me prodavati sa stražnje strane taksija. Sjedio sam uz rubnik u stražnjem dijelu kabine, vidio sam. Edward, pozvao sam ga; prišao je ali zadržao distancu.

“Zašto Edward, zašto, molim te, reci mi.”

“Budući da si bila pristojna i pristojna gospođa koja je prečesto govorila ne, morala sam te upropastiti.” Zatim, smijući mi se, “pogledaj se sad, glupa pizdo.”

Izašao sam iz taksija i potrčao, skrivao sam se neko vrijeme; Živio sam u prihvatilištu za beskućnike i osušio se. Bilo mi je super ako sam sve to skupila, a onda sam upoznala Lonnie. Nekoliko smo puta razgovarali, ponašao se prema meni vrlo poštovano. Jednog dana me upitao želim li svratiti do njega na ručak. Nisam vidio razlog da to ne učinim. Kad smo došli do njegove kuće, tamo su već bila tri momka. Pokušala sam otići, Lonnie je blokirala vrata. Jedan od momaka spustio je hlače i otkrio potpuno uspravljen penis. Tada sam potpuno shvatio da su negdje usput nešto slomili dok sam padao na koljena i počeo sisati.

Koristili su cijeli taj dan i cijelu noć. Kad sam jednom od njih uspio pogledati u oči, mogao sam vidjeti samo požudu, gađenje i sažaljenje. Prošli su dani poštovanja i divljenja koje bih vidio u očima ljudi. Ili pogled ljubavi u tvoje oči. Izbacili su me golu iz stana i bacili moju odjeću za mnom. Nisu mi dali ni priliku da počistim. Tada sam shvatio da više nikada neću biti čist.

Napisao sam ovo pismo u nadi da ćete shvatiti da vas volim i da sam vas oduvijek volio. Jako mi je žao ako sam vam nanio bol. Nadalje, samo se nadam da ću sada imati hrabrosti učiniti ono što treba učiniti.

Ljubavi

Ellie

Bio sam zapanjen, više nisam bio šokiran. Kako su joj to mogli učiniti? Varala me, to je bio njezin izbor, ali je i dalje bila ljubazna, nježna osoba. Osjećao sam bijes kako ključa u meni, a to nije bilo dobro. Otvorio sam drugu omotnicu i ugledao fotografski dokaz njezine priče, premlaćivanja, grupnih udaraca i silovanja. Ali što je još važnije, pokazalo mi je lica njezinih mučitelja. Tada sam shvatio zašto ih je poslala, znala sam za što sam sposobna, a ja sam imala snažan osjećaj za dobro i loše i nisam dopuštala da njezini nasilnici ostanu nekažnjeni.

Odlučio sam početi s njezinim šefom, ne zato što ju je pojebao, već zbog onoga što je učinio nakon toga. Zgrabiti ženu bilo je lako; Imao sam je preko granice i prodao za nekoliko dana. Pokucala sam na njegova ulazna vrata, kad mi je odgovorio, ugurala sam se unutra.

“Izađi” vrisnuo je.

Snažno sam ga udario, a on je pao na dupe, “gdje ti je žena”, zahtijevao sam.

“U posjetu sestri.”

Dakle, vjerovao je u priču koju sam ga natjerala da mu ispriča preko telefona dok je bio na poslu. Izvukao sam hrpu fotografija iz džepa i bacio ih na njega, slike njegove supruge koja je već radila u jeftinoj kupelji. Bio je užasnut.

“Neeeeeeeee”, zajecao je.

“O da”, nasmijala sam se, “a tvoje kćeri bi mogle biti sljedeće.”

Kad je upitao zašto čitam iz Elliena pisma, tada su se upalila svjetla. Shvatio je da sam Elliein muž.

“Želim imena i adrese svih uključenih. Ti SOB, nisi joj čak ni otišao na sprovod.”

Zaplakao je i zaplakao dok je zapisivao imena i adrese te ispisivao potpuno priznanje onoga što je učinio. No, mogao bih dodati, nije prošlo bez nekih poticaja. Znam da kad sam otišla, više neće koristiti svoj dobar izgled za šarmiranje žena. I ne samo to, već sam mu ostavio upute o tome gdje pronaći njegovu ženu i koliko bi koštalo njezino vraćanje.

Sljedeći na popisu bio je Lee, dobro povezan gangster, ali to me nije zaštitilo od bijesa. A sad Lee, nakon mjesec dana uvida i informacija od prijatelja koji će ostati bez imena sada i zauvijek. Srušio sam mu rutinu, kao i reket. Pronađite otmjene milfove za opsluživanje odabrane gomile, a kad je Blum isključen, stavite ih na ulicu. Ellie je bila samo jedna od mnogih.

Kad sam prvi put uhvatila Leeja, bio je prilično hrabar. Zatim sam ga izložio stvarima koje je učinio mojoj ženi plus nekoliko dodataka, a on je počeo brbljati. Imao sam informacije za koje bi FBI ubio. Otkrio sam drogu koju je koristio na mojoj ženi. Držalo ga je u polu -omamljenosti, ali s bijesnim spolnim nagonom. Izgasio sam ga, a kad se probudio, bio je u podrumu odjeven u gumeni kombinezon. Pa, tamo je bio u srcu gay distrikta, tražio je da ga razbiju bande. Doveo sam stalan niz momaka koji su bili više nego spremni koristiti ga. Uskoro je tražio više, preklinjući da to uzme u dupe. Sisajući penis kao profesionalac, jednostavno se nije mogao zasititi.Dva tjedna kasnije pustila sam ga, a on je odlučio da se želi izbjeći povratak; navukao se na način života. A ako se vrati, ubili bi ga zbog podataka koje je podijelio.

Trebalo je neko vrijeme da pronađe Lonnie, saznao je da ga je Edward platio da je obavi. Ošamario sam ga i vratio se po Edwarda. Nije ju mogao tek tako pustiti; kao da je bio opsjednut njom. Poslao sam ga vrlo tiho usred noći dok je njegova kći spavala pokraj njega. Da, čuo si mene, njegovu kćer. Očigledno je odlučio ostaviti svoju ženu gdje je bila.

Priča bi trebala završiti ovdje, ali bio sam na osveti kako bih uhvatio ljude koji su oduzeli nevine živote i uništili ih. Južno od granice, bili su zadovoljni; Opskrbljivao sam ih suprugama nekih vrhunskih gangstera u zemlji. Osjećam li se loše zbog svega ovoga? Kvragu ne. Volim te, Ellie.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back To Top