Izgubila sam nevinost sa instruktorom iz auto škole

Već neko vrijeme živim u Zagrebu kao podstanarka i krpam kraj sa krajem. Nije mi palo na pamet da si uplatim auto školu jer je užasno skupo. Neki dan me nazvao tata i rekao da razgovoarao sa mamom da bi mi uplatili auto školu i pomogli oko kupnje auta. Kako sam shvatila dobili su novac od neke kripto valute, iskreno ne kužim se u to.

Upisala sam i položila pismeni dio i to iz prve 🙂 E sad bi trebalo početi voziti i u petak me nazvao instruktor i dogovorili prvi sat za ponedjeljak. Baš sam bila sretna mada pomalo i splašena.

Dogovorili se da dođem na poligon od auto škole i došla je Škoda. Ulazim i vidim instruktora. Po mojoj procjeni cca 40 godina, pomalo sijed, al zgodan i privlačan. Nasmijao se i baš sam se ugodno osječala. Prva dva sata vježbali smo na poligonu i moram priznati da sam jedva pokrenula auto 🙂

U srijedu nalazimo se blizu bundeka gdje je ostavio jednog lika koji se isto uči voziti i samo smo se zamjenili. Ovaj put primjetila sam da je instruktor stavio na sebe parfem i to baš prije nego sam ušla. Moram priznati da sam lagodno osjetila impuls jer sam znala da se namirisao radi mene.

Krenuli smo prema jarunu i naravno sva sam bila splašena od vožnje. Došli smo do jaruna i kaže da tu ima stan i ako hoću mogu doći na sok. Pristala sam i ušli u stan. Prvo što sam vidjela bila je slika sa njegovom ženom i djecom. Vjerovala sam da je to samo sok i upoznavanje i ništa više.

Nakon nekog vremena, pitao me je jel imam dečka i skime živim ? Tu sam malo ostala zatečena i rekla sam da sam sama i živim sama.

Približio mi se i primio za moje hladne ruke. Rekao mi je da sam mu jako zgodna i da bi mi htio zagrijati samo ruke. Tada sam mu se približila i nježno poljubila usnice. Srce mi je lupalo 100 na sat, a bome i njemu nije bilo lako 🙂 Počela sam užasno curiti, gaće su mi bile skroz mokre i rekla mu da moram do wc-a. Nisam znala jel sam dobila mengu ili je samo sokić.

Otišla sam na wc i počela se brisati sa papirom. Uletio mi je unutra i počeo me ljubiti. Ruka mu je došla na moju macu i htio mi je gurnuti prst. Tada sam ga zaustavila i rekla da sam nevina. Još više ga je to napalilo i rekao je da me želi samo lizati. Završili smo na bračnom krenvetu, skinuli se goli, nije skidao jezik sa moje mace, curila sam kao iz slavine. Već naon jedne minute sam svršila. Užasno mi je maca bila tada osjetljiva i morala sam ga prekinuti. Penis mu se toliko nadigao da mu se počeo crveniti. Rekla sam sad ili nikad, popušit ću mu ga. Počela sam puštiti u primio me za galavu i lagano mi je gurnuo penis u grlo. Tri puta bi prošao kroz grlo i onda ga izvadio kako bi uzela zraka. Uzasno me to napalilo i tada mi ga 4 puta gurnuo u grlo pa izvadio. Rekla sam mu dosta je pušenja, želim da mi ga zabi u picu i točka.

Bio je jako nježan i rekao je da će paziti kako me nebi bolilo. Gurao mi je samo glavičak, nije htio dublje jer je vidio da me boli. Kako sam se sve više vlažila, maca mi se počela otvarati i već je pola penisa bilo u meni…rekla sam mu da nastavi i da ga zabije do kraja. Tada je u jednom potezu završio cijeli u mojoj pici. Osječala sam se ispunjeno 🙂 Počeli smo se seksati kako spada i samo sam mu rekla da pazi da ne svrši u mene. Nakon nekoliko trenutaka, vadi ga van i svrši mi po sisama. Penis mu je bio krvav i predložio mi je da se idemo istuširati. Pod tušem smo se mazili, lagano ljubili i tako smo završili naš ljubavni trenutak. Seksali smo se i ostale dane, ali nebi se više htjela pisati o ostalim seksualnim odnosima sa njime jer je ovaj bio jedini, najbolji i ne zaboravan 🙂

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back To Top